Pro Gebouwadvies, bouwadvies met het oog op een verantwoorde toekomst.

Bouwen doe je voor de toekomst. Tenminste dat is de visie van Pro Gebouwadvies. Daarom zijn onze adviezen altijd een weerslag van wat bouwen voor de omgeving betekent. Straks en nu. Want op basis van onze ervaring kunnen we perfect inschatten wat uw investeringen kosten en opleveren. Een manier van ondernemen die zeker voordeel genereert.

Pro Gebouwadvies, jong bedrijf met heldere aanpak.

Pro Gebouwadvies is een Besloten Vennootschap dat in 2004 is opgericht. Pro Gebouwadvies houdt zich bezig met bouwkundige advisering van vastgoed.

Onafhankelijk, persoonlijk en verantwoord zijn voor Pro Gebouwadvies kernbegrippen. Een houding die u tegenkomt in de aanpak. Of u nu bouwadvies met of zonder een duurzame insteek zoekt, Pro Gebouwadvies maakt het gehele bouwproces inzichtelijk. Maar ook bij beheer en projectontwikkeling is Pro Gebouwadvies de adviseur die graag een stap verder gaat.

Voordeel, maar niet alleen financieel

De bouwadviezen van Pro Gebouwadvies zijn gericht op een soepel verloop van de bouw- en onderhoudsprocessen. Daarmee wordt niet alleen nu een voordeel voor uw organisatie gecreëerd, ook later kan zo een duurzame verbetering ontstaan. Voor de gebouwen zelf en de omgeving.

Ons team, deskundig en secuur is ons motto

Wij zijn 4 enthousiaste Collega’s die ieder op een efficiente manier in staat zijn uw vraagstukken in te vullen en problemen op te lossen.

Ons team staat voor u klaar!

Groen Bouwen, groene toekomst.

Het efficiënt gebruiken van natuurlijke hulpbronnen als energie, water en grondstoffen, is waar het bij Groen Bouwen om gaat Waarbij het uitgangspunt is dat de bouwactiviteiten mens en milieu zo min mogelijk belasten.

Verantwoord van bouw tot sloop.

Een gebouw zet je niet voor één dag neer. Bij Groen Bouwen zijn daarom vele aspecten van belang. Naast locatie en architectuur, moeten zowel energieverbruik en onderhoud, als investeringskosten duurzaam zijn. En blijven. Wordt het gebouw afgebroken, ook dan is het noodzakelijk dat materialen gerecycled kunnen worden.

Direct een goede offerte

Wat bieden wij

  • Een offerte op maat

  • Op werkdagen binnen 24 uur contact

  • Werkzaam door heel Nederland

  • Proffessionele software

  • Risicodragend

  • Een eigen online portaal met mogelijkheden tot

  • 24 uur statusoverzicht van de projecten

  • 24 uurs helpdesk

  • toegang tot een forum van het project

Ik wil graag